Klumpeduns!

Förutom att jag har hängt hemma hos en kompis i dag så var vi även i stan och snurrade, jag fick köra en as skön bil spm jag blev lite kär i, gillade färgen skarpt också, mörk brun, riktigt fint på en bil. Har även hunnit med att köra en sportbil och det var grejer det..
 
Dock var jag klumpig som jag alltid är, det var när jag skulle öppna bagageluckan på en annan bil och lyfte den inte tillräckligt högt så den åkte ner i full fart och jag fick den rakt i nacken och det kändes jäkligt konstigt och det känns konstigt nu, är svullen, stel och har ont, Hmm !
 
Trillade i dag igen, vad är det med min kropp.. Så förutom knäna som fortfarande inte är bra så är jag blåslagen i handflatan.. Herregud alltså! I veckan måste jag ringa läkaren och börja med min intravenösa behandling som jag är en chicken mot, men nu börjar min kropp säga i från rejält, och det är värre än vad jag vill skriva om just nu.. Känslor känslor!!! Ignorera !!! Måste bara samla mod. Någon dag!
 
Jag har mer eller mindre tappat allt, jag vet inte vad det är, jag försöker att förstå men jag är så trasig inombords att jag inte orkar. Jag bryr mig inte, jag skiter i mig. Jag vill bara att mina nära och kära ska må bra! Inget annat är viktigt. Jag är inte viktig! inte det minsta. Jag har fått känna så länge att jag tror på det... :(
 
I dag fick jag återigen säga "vi ses snart mitt hjärta" till min älskade hund som jag fick träffa i fem dagar, fem helt underbara dagar och vilken relation vi har till varandra i dag, vi hade en stark relation innan men nu är den så mycket starkare, i dag gav hon mig bekräftelse på att hon förstår allt jag gör för henne och det värmer så himla mycket, för det är en stor sorg jag känner. En extremt stor sorg! hennes blick var verkligen stark och tog rakt i hjärtat, precis som att hon talade och sa "matte jag vet precis allt du gör för mig" ..
 
 
I går kväll hade jag och tjejerna myskväll med popcorn och godis och kikade på Big Brother finalen, Anders var en värdig vinnare!! Sen blev det snack långt in på natten så kom inte i säng förrän vid halv 4 och vaknade rätt tidigt. Både jag och B har känt oss väldigt trötta i dag hehe, har dock hunnit med en sväng i nacka forum, köpte godis på jamjam (älskar deras godis) .. Sen var jag även till sös akuten och hämtade upp en person vilket jag är förbannad över då läkarna ville att hon skulle stanna i några dagar då dom inte vet vad som är fel riktigt. Jävla envisa åsna !!
 
Jag känner mig helt färdig ..
Allmänt | |
Upp