Stolar

Jag spenderar mycket tid i köket, när jag äter middag, lunchar, fikar med vänner och familj, köket är ett rum där jag spenderar mycket tid i helt enkelt och då är det viktigt att ha framförallt bekväma men också snygga möbler som passar i min övriga stil.
 
Stolar.nu finns det mängder av stolar man kan välja bland och prisklassen varierar och man hittar en stol för alla och inte bara stolar som ska vara i köket utan till flera olika rum. 
 
 
Min absoluta favoritstol är denna som finns i flera olika färger. Den vita stolen kan man exprimentera lite mer med, kanske lägga en fårskinnsfäll på den i grått, det skulle vara skitsnyggt. Gillar den enkla och stilrena designen med krysset i ryggen. 
 
Sen är min andra storfavorit när man har blandat vitt och ek. Tänk er den stolen till ett fint ekbord med vita ben eller tvärtom, att bordskivan är vitt och benen är vita.
 
Köket är ett socialt rum där man spenderar flera timmar per dag, förutom sovrummet som vi människor spenderar mest tid i kommer nog köket på andra plats.
 
 
 
Här är mina andra favoriter förutom den helvita.Gillar även det svarta stuket på stolen, till ett mörkt fint bord.
Allmänt | |
Upp