Riktigt snygga höga jeans från Diesel !

God morgon ! Har precis kommit in från en lång skön promenad på två timmar med mina fina ♥ Solen var framme och man fick en släng av vårkänslor, det var riktigt härligt, blev att man solade lite medan hundarna sprang och busade i snön.
 
I går jobbade vi rätt sent, beställde in lite nya saker till företaget och så, är spänd av förväntan på att se hur resultatet blir, det kommer att bli riktigt bra, det är jag övertygad om. När klockan började närma sig tolv stängde vi ner jobbet för dagen. Men det är ju så kul så det är svårt att sluta jobba, haha !
 
Campadre har kampanj på Diesel och jag var inne och kikade på ett par riktigt snygga höga jeans, har faktiskt aldrig provat höga jeans och dessa var riktigt snygga, en instoppad rutig skjorta, ett par snygga skor, och dessa jeans, hur snyggt ??!!? eller med en enkel tshirt instoppad. Kika in på Campadre och se vad dom har mer för erbjudanden från Diesel :) Både Herr, Dam och barnkampanj från Diesel !
 
Dessa jeans hittar du HÄR
 
I dag är det alla hjärtans dag, får se vad som händer, en mysig dag, men det borde egentligen inte finnas en enda "kärleksdag" utan den borde finnas där varje dag, eller hur ? hur som helst, har bakat kladdkaka i en hjärtformad form som blev sjukt god. hade i marabou chokladbitar också, blev en och annan bit. Tog receptet från recept.nu.. Men maraboubitarna är min egen ide ;) på detta gjorde jag ett hjärta av nonstop :D visar bild senare.
 

Ha en UNDERBAR dag nu mina läsare och ta hand om Er !
| campadre, höga jeans, jeans | |
Upp