Ska börja skriva längre inlägg

Kommentera
Go kväll !
 
Har haft en toppendag, tar vara på varje sekund med bror när han är här på besök, späckat schema från tidig morgon till sen kväll med allt vi ska hinna med. Skämåsido ! Idag var vädret mindre roligt, ett tungt grått väder med smådugg i bland, men det trotsade vi och tog en mysig promenad, matade fåglarna m.m. Sen mötte vi upp svärmor och tog en sväng i lite butiker, hittade en hel del jag skulle vilja ha. Är inte riktigt nöjd med hur det ser ut hemma, vill inreda om lite grann, men det får vänta.. Hittade en gigantisk ljuslykta, den måste ha varit närmare en meter i höjd och samma i bredden, stor var den i allafall och inte så farligt dyr. Älskar ljuslyktor, måste visa den fina ljuslyktan jag fick av min sambo i julklapp sen, jättefin !
 
Såg även en stor matta som jag blev lite kär i. Jag har alltid haft lite längre hår på mattorna jag har haft men denna var "korthårig" .. Säger man så ? ja ni fattar vad jag menar. En ljus matta med en stor stjärna på. Superfin !
 
Efter lite småshopping så tog vi en liten roadtrip och åkte runt lite här och där, älskar att göra det , finns så mycket fint att se här uppe i north. Visade dom en plats här uppe som betyder fruktansvärt mycket för mig. Det är en plats som ger mig så mycket kärlek och energi, går inte att förklara hur mycket den betyder för mig, min oas, mitt smultronställe. En plats som värmer mitt hjärta. En plats jag åker till när jag är ledsen, en plats jag åker till när jag är glad, en plats jag åker till i alla sinneslägen. Den platsen kan inget annat än att ge mig lugn och harmoni och glädje. Så den platsen åkte vi till idag ♥
 
Fick två jättemysiga sockor av svärmor idag också, TACK ♥ Det behövde jag verkligen då jag bor i sockor, är så frussen om mina fötter..
 
 
Annars i dag då, fått i väg lite jobbmejl och beställningar. I dag var vi för lata för att laga mat så det blev pizza, jag har fått en ny favoritpizza tack vare min käre bror. Kebabpizza, så jädrans gott, varför har jag aldrig testat det innan, där har jag gått miste om något.. Samtidigt som vi käkade kollade vi på Ola-Conny och Morgan där dom besökte Bangkok. Jag hoppas på att nästa gång vi åker till Thailand att vi är borta i tre veckor och tar några dagar i Bangkok, skulle inte kunna vara där i veckor utan bara några dagar, sedan vill jag söderut och lugnare platser, Koh Lanta, Koh Hai, Koh Mook m.m...
 
I nästa avsnitt ska dom ner till Phuket, bl.a till ett ställe där vi har varit, tror jag :P ska bli kul att se det avsnittet..
 
Om ni mina läsare har varit i Thailand så får ni gärna slänga in en kommentar och berätta vart ni har varit och tipsa om platser man ska åka till :)
 
Sen om någon av mina läsare är bra på matlagning och så får ni gärna tipsa om något smarrigt, känns som att här hemma blir det samma typ av mat varje vecka, vi sitter ner och planerar för varje vecka vad vi ska äta och så och jag tycker att maten blir typ samma för varje vecka, haha, måste få lite inspiration till andra maträtter, så ge mig tips :)
 
 
Ska snart krypa ner under täcket och sova men först måste jag bara tipsa om den aktuella kampanjen dom har inne på campadre.se  
 
Supersöta toppar från Ester Elenora, här är två toppar jag fastnade lite extra för, dom hittar du Här och Här