Skönaste platsen att vara på idag är

I trapphuset, inte för att klaga men det är så fruktansvärt varmt ute. Knappt att man vill vara ute, här hemma är fläkten på för fullt för att få det lite kyligt inne, trapphuset är skönaste platsen att vara på just nu, funderar på att ta med mig laptopen och sätta mig där ett tag, men då undrar nog grannarna, haha !
 
Jag har alltid en längtan tillbaka till Thailand, jag vill åka dit var och varannan dag, men just i dag känner jag ingen som helst längtan dit, men så fort det blir lite kyligare så kommer längtan! jag har alltid velat bo på ett riktigt lyxhotell där, och spendera 1 hel månad, skämmas bort rejält !
 
Av alla platser jag varit på i Thailand så finns det tre ställen som är topp tre!
 
Koh Lanta som vi spenderade nästan två hela veckor i (förutom när vi var hos min släkt) och den ön är storfavoriten helt klart, jag är väldigt lugn av mig och det är precis vad Koh Lanta är, lugnt och skönt ! vi tog en tuktuk och utforskade hela ön, mycket fina platser besökte vi. Long beach, naturreservat, old town, saladan m.m. Jag förstår att min bästis alltid åker till Koh Lanta när dom är i Thailand, jag har varit där en gång och dit kommer jag vilja åka flera gånger. 3 veckor i Koh Lanta och en vecka i Ao Nang, det låter som den perfekta resan!
 
Maya Beach jag har varit på samma strand som Leonardo Dicaprio, hihi ! där spelades delar av filmen " The Beach" in så det var häftigt att vara där, och vilken underbar ö, strand, vatten, ja allt. Magiskt vackert och perfekt för en romantisk dag tillsammans ♥ dit vill jag garanterat tillbaka till !
 
Krabi/ Ao Nang där har jag bott många gånger och det känns som ett tredje hem, bott på hotell, bott hos släkten. Känner många där så det är alltid kul att åka dit. Sedan är det även otroligt vackert, känns lite som "Usa feeling" när man är där, nära till donken med hehe. Gillar shoppingen där, speciellt mjukiskläderna !
 
Allmänt | ao nang, koh lanta, krabi, maya beack, thailand | |
Upp