Är jag värd något?

I helgen har jag myst med nära och kära och dom betyder väldigt mycket för mig! Dock har det varit en helg fylld med känslor som har exploderat om och om inom mig vilket har gjort extremt ont, jag kan inte med ord beskriva hur det känns, i går kväll var bland de värsta, men i dag har det också känts väldigt tungt. Jag börjar förstå varför det gör ont i hela kroppen nu. När man tassar på tårna hemma för att man är rädd att göra människor irriterade så får man till slut ont i fötterna på riktigt (psykologi) och det är samma sak nu, att min kropp "tror" att jag har massor av blåmärken på kroppen och därför har jag ont. Jag blir sönderslagen inombords över hundra gånger om dagen om jag ska vara ärlig. Sen för att inte bryta ihop i gråt i situationer då jag inte kan gråta får jag svälja ångesten och det sätter sig i halsen och i bröstet som en stor klump.
 
I går som sagt gjorde det förbannat ont, först att jag känner mig otroligt lurad, sårad, illa behandlad m.m. så kom alla tankarna och jag tappade mitt själv värde och då brast det totalt. "Jag är inte värd en kram" "Jag är inte värd att känna mig älskad" "jag är inte värd att få höra om jag ser bra ut" "Jag bara förstör dagarna" "Mina förslag till saker är bara fel" "Allt med mig är bara fel""rör mig inte"... Sen kämpa för någon som redan hade gått vidare.. Ge allt utav sitt hjärta, kämpa varje dag, ensam!
 
Men jag då ? Jag glömde bort att jag också är värd något, att jag också är betydelsefull, att jag har ett värde i någon annans liv istället för att känna mig totalt jävla värdelös! Jag älskade någon för mycket, att jag totalt glömde bort att jag också är speciell, att jag också har ett värde!
 
Allmänt | |
Upp