Jag sticker härifrån, långt som fan!

Jag har haft en tung helg och en tung dag, inte nog med att jag fick höra en väldigt jobbig sak i dag, fick även telefonsamtal från flera läkare då min behandling börjar i veckan och jag är verkligen rädd för den... Nu skulle jag bara vilja sticka härifrån, långt som fan, sätta mig på ett flyg till Thailand och bara vara, läsa en bok i solstolen, gå mysiga promenader längst stranden. Jag hittar för fan inte styrkan någonstans! Helvete alltså !!!
 
Sen var det jobbigt känslomässigt att träffa min hund i dag, så underbart att träffa henne men samtidigt ångestfyllt att lämna henne igen. Jag får en otrolig ångest av det, jag vet att hon har det jättebra, men att jag mister så mycket tid med henne, det gör ont varje dag!
 
Och sen situationen över det, allt runt om och bara det tar kol på mig, jag försöker att klara av det,varje sekund men helvete alltså, jag vet inte ...
 
Jag som alltid har lösningar till alla situationer står nu handfallen och jag orkar inte, min kropp orkar inte. Dom som behöver mig hittar jag lösningar för, men jag hittar fan ingen lösning för MIG. Jag har tappat bort mig helt, jag skiter i mig och försöker bara vara stark för allt annat, jag har inte tid för mig. Jag finner inte styrkan för mig, för jag är inte viktig... Och det fick jag än en gång bekräftat i dag av en person :( åhh herregud !!!!! Det gör så ont att veta hur värdelös jag är inför en människa... Totalt jävla värdelös!
 
 
Allmänt | |
#1 - - ebjorkander.blogg.se:

Bästa citatet!!

Upp