Miljöer som jag trivs i!

En miljö som jag inte trivs i är på krogen, det har aldrig varit något som lockat mig. Men nu var det inte miljöer som jag inte trivs i som jag skulle skriva om utan faktiskt miljöer som jag trivs i. Jag föredrar mysiga hemmakvällar, krypa upp i soffan tillsammans med mitt hjärta och titta på en film, tända upp med ljus och småprata med varandra. Jag har inga som helst problem med att spendera en regnig söndag tillsammans i sängen och glo på en massa serier en hel dag, helst med en stor godispåse också. Eller bara ligga och hålla om varandra och lyssna på lugn musik. En sak som jag älskar på nätterna är att ligga och prata, jag kan liggga och prata i flera timmar. Nu kom jag in på något helt annat.
 
En annan miljö är norrland, jag älskar att åka skoter, ja helst på kvällen där med, när det är småkyligt och mörkt. Jag skulle vilja göra en riktig skoterresa högt upp, se norrsken m.m. Norrlands natur är sagolik.
 
Sen har jag lite smultronställen som betyder väldigt mycket för mig och i dom miljöerna hittar jag ett lugn i mig själv, en harmoni och kärlek.
 
Skogen betyder också mycket, jag är en riktig skogsmulle, det kanske man inte kan tro, en stockholmsbrutta som dessutom är uppväxt på södermalm. Men jag har alltid älskar skogen även om det inte fanns så mycket skog när jag var liten att besöka. Tantolunden men den räknas väl inte?!?
 
Gamla stan och Södermalm är platser inne i stan som jag älskar.
 
Skärgården och havet ♥
 
Men om jag ska vända på det istället, till miljöer jag inte trivs i så är det krogen och bland falska människor. Kort och gott..
 
Jag trivs där mitt hjärta är och där jag känner att jag är älskad är det bästa som finns ♥
 
Allmänt | |
Upp