När man hittar sitt rätta element med någon!

Jag har tidigare skrivit att jag är väldigt lik karaktären i Twilight, Bella Swan. Att inte riktigt känna att man passar in och när man väl gör det, en känsla av att hitta hem, hitta sin själsfrände, den lyckan är obeskrivlig ♥ 

Jag har alltid varit mig själv och vetat vem jag är, jag är en väldigt jordnära sprallig tjej som gör allt för dem som står mig nära hjärtat. Jag älskar att ge kärlek och få kärlek och upptäcka världen på ett annat sätt, göra små och stora äventyr, upptäcka nya vägar utan karta, se spännande platser med och utan en kamera i min hand. Jag har en stark livsglädje och vill ta vara och göra det bästa av dagen med skratt, kärleksfullhet och busa en massa då jag är en väldigt busig och iderik tjej som alltid har knasiga ideér.
 
När man är nyförälskad och svävar på små rosa moln av glädje, sådan person är jag jämt.
 
Jag är otroligt förbannad, ledsen och besviken på vissa människor som har betett sig så jävla illa. Det är förjävligt och rent ut sagt ett vidrigt beteende som gjorde mig otroligt sårbar och ledsen. Det sitter som en stor smärta i mitt bröst och tänker jag på det bryter jag ihop totalt.
 
 
Jag måste ta en paus i skrivandets stund nu, jag mår inte alls bra, det gör jag inte, varje sekund är en kamp nu. 
 
Allmänt | |
Upp