Mitt första skift och kväll.

Igår jobbade jag mitt första skift, dagen startade 04.20. sedan jobbade jag mellan halv 7 och halv 1, käkade lunch med två kollegor och jag kan säga att det var en av de bättre luncherna, maten var svingod och våra diskussioner slutade med att jag satt och skrattade konstant i en halvtimme och det var så härligt. Åkte tillbaka till jobbet, hängde där till halv 2. Åkte hem, hämtade lillasyster i skolan, kollade läget med mamma som är sjuk, tog en powerwalk en 40 min med hundarna och tog sedan bilen till jobbet igen. Var där lite tidigare, började inte föränns vid halv 5 men var där tio över 3 så jag började fixa och dona.
 
Sen var det fullspäckat från halv 5 till 22.30. En kund som var riktigt dålig, de flesta kunder gick vi dubbelt på i går vilket var skönt.
 
Sedan var det bara att åka tillbaka till kontoret, prata med nattjouren och sedan åka hem. Ta en dusch, slänga i sig lite frukt, prata i telefon en timme och sedan sova. I dag fick jag upp tjugo i 5 i stället. Sovmorgon!!! Ska snart bege mig till jobbet .
 
Allmänt | |
Upp