Tuffa känslor !

I två dagar i rad har jag haft jobbiga mardrömmar och kan inte somna om efteråt så jag låg vaken i fyra timmar innan jag lyckades somna om. Sedan får jag tillbaka känslor och tankar på en människa som fick mig att känna mig totalt värdelös under så lång tid och hur kämpigt det är i dag att hitta tillbaka till ett värde, att jag faktiskt är värd något, det är en känsla mellan liv och död när den kommer, och det gäller att inte falla helt. Det tar väldigt mycket på mig. Jag är fortfarande väldigt osäker när jag ska krama en person, för jag är livrädd att göra något fel. Eller att sitta nära någon i soffan, i början bad jag om ursäkt hela tiden om jag råkade nudda någon eller sitta för nära i soffan, till slut fick mina vänner säga åt mig att sluta, kom och sätt dig nära m.m. Det är OKEJ!
 
Det blir som en stor ångestklump som kommer hela tiden, som en stor våg. Längtan efter att få röra en person efter så många år utan att få röra gör att jag kämpar vidare. Det är en lång väg tillbaka !
 
 
Jag gick upp rätt tidigt i dag för att inte ha sovit bra i natt, jag lever fortfarande på adrenalinet i kroppen.. Hur som helst, jag ska få rejäl ordning på min ena hund så i dag hade vi koppelträning och kontaktträning vilket gick väldigt bra, hon tappade fokus två gånger på en halvtimme. Hon var väldigt duktig. I morgon om det är fint väder så tänkte jag möta upp folk utanför en djuraffär där det är långpromenad tillsammans med hundar och träna henne när det är massor av hundar runt om.
 
Mitt mål är att hon ska bli väldigt duktig på kommandon och funka bra tillsammans med katter i alla situationer. Katter som inte gillar hundar och katter som gillar hundar, det sistnämnda fungerar bra i dag, sedan ska hon även vara lugn när man hälsar på henne och absolut inte skälla på andra hundar. Nu har vi några mål jag och min vovve.
 
Allmänt | |
Upp