Sänggavlar !

Det är så otroligt skönt att sova i en skön säng, man vill inte stiga upp när klockan ringer, efter en beställning av en ny sänggavel kommer ännu mer timmar att spenderas i sängen och den lyfter även upp sängen.
 
För mig är en skön säng väldigt viktigt, jag spenderar mycket tid i sängen, sover är väl huvudsaken men utöver det så älskar jag att krypa ner i sängen och glo på filmer och serier, men man vill inte alltid ligga ner och kolla på det, först och främst så somnar jag alltid då och för det andra s¨å är det mysigt att äta lite tilltugg till en bra film.
 
Då är en sänggavel väldigt viktigt, förutom att den ska vara snygg så ska den också fylla en funktion. Man ska kunna sitta upp i sängen och ha det bekvämt för ryggen. Sänggavel från azdesign har dessa otroligt fina sänggavlar, och en hel del färger att välja bland.
När du köper din huvudgavel så var noga med att mäta storleken så att om du har massor av kuddar och en hög säng att gaveln fortfarande syns och inte göms undan.
 
En sänggavel kan förnya inte bara din säng utan ett helt rum. Så kika in på azdesign.se för att beställa din nya sänggavel och spendera mer härliga timmar i sängen.
Allmänt | |
Upp