Im back !

Innan jag ens tar igen lite bloggande så tänkte jag berätta lite kort om denna helg, dock har jag alla bilder på mobilen och är för lat för att flytta över dom till datorn just nu, men det kommer. Min mobil strular just nu så jag sitter i telefonkö till mobiloperatören..
 
Hur som helst, helgen har varit mysig, i fredags blev det indisk hemlagad mat och mys med familjen. I går var min bror och klippte sig inne i stan, och det var verkligen "american feeling" hos frissan, jag gillade stället jättemycket och han blev supersnygg i håret. TACK !
 
Efter det blev det en sväng för lunch i forum på NJB, favoritstället för en lättare måltid. På kvällen var vi nio personer som åkte till Olearys för bowling och käk, det var hur kul som helst, lyckades t.o.m få två strikar, YES! Maten var gudomligt god, jag åt quisadillas eller hur det stavas. Mums! Avslutade kvällen i en bubbelpool med reagge musik och en stjärnklar himmel, det finaste som finns, ni som känner mig vet hur mycket jag älskar stjärnor. Jag tycker att det är det mest romantiska som finns.
 

Nu har jag precis tagit mig en lång dusch, vädret ute är skit, regn och blåst så jag tänker hålla mig i sängen resten av dagen nu. Jag var i väg med en tjejkompis till Nacka Forum innan för lite shopping, köpte bl.a en tröja, mysbyxor, nagellack och en hårparfym. Jag har suktat efter den där hårparfymen länge nu, Coco Chanel, den luktar så himla gott. Blev en lunch där med, sallad. sen var Anton Edwall eller vad han heter där och uppträdde, en låt har han som jag gillar. REsten av söndagen blir att ta det lugnt, i morgon bitti är det jobb som gäller.
 
 
Allmänt | |
Upp