Söder om Söder

Gårdagen var helt underbar, klockan 04.20 ringde klockan och det var dags att gå upp, det gick bra på jobbet, vädret var kalas och kunderna och arbetskollegorna är helt fantastiska, att få hjälpa sjuka människor ger mig så himla mycket ! 

Efter jobbet tog jag en fika med en kompis, käkade as goda mackor och bara skvallrade en hel del. Sen på kvällen drog jag och en annan kompis på bio, fifty shades igen, den är ju så bra. Dock hade dom problem med projektorn så filmen flimmrade lite och det blev en paus. vi fick fyra biobiljetter som ersättning så det var helt okej. Efter bion tog vi en promenad längst söders gator. Hur fint som helst !

Känns som att jag bor mer eller mindre på söder då jag hänger här i stort sett varje dag. Jag är en södertjej från grunden så det kanske är därför jag känner mig som hemma här?!?

Hur som helst. Tack fina vänner för gårdagen !

Idag då, ledig idag men det blev ingen sovmorgon här inte utan jag har varit vaken sedan 6, tog en lång morgonpromenad för att släppa alla tankar. Tog ett bad och kröp i säng igen, somnade en timme innan jag gjorde frukost och satte mig på altanen i solen, härligt! Satt där och bara njöt en timme. Nu är jag på söder och hänger igen, får se vad kvällen har att erbjuda ! 



| |
Upp