Cigoteket

Jag kan tänka mig att det är svårt att sluta röka när man väl har börjat och har blivit beroende. För mig är cigaretter ett verk av djävulen och jag tycker inte om att ha cigaretter i närheten av mig, jag ogillar dess lukt, ddet luktar förjävligt och jag börjar hosta. Finns inget värre än när man står i en busskö och någon framför en röker, jag vill självklart gå från kön då för att slippa röken men då hamnar jag ju sist i kön. Jag brukar hosta en del för att människan inte ska röka i en busskö. Jag hoppas att i framtiden att rökningen blir förbjudet på allmän plats. Inte nog med att röken sätter sig rakt i halsen på mig, den är farlig. Både cancer och kol kan utvecklas.
 
Det finns ett alternativ till dessa människor som inte kan sluta röka pga känslan att hålla i ciggen m.m. En elcigg är steget mot ett rökfritt liv, det tillsammans med en aktivitet kan hjälpa dig att få bort tankarna på cigaretten.
 
På cigoteket finns det nikotinfria alternativ som din kropp kommer att tacka dig för, de har mängder med olika varianter till ditt nya steg.
Allmänt | |
Upp