Jag väljer att klara av motgångar och sorg

Jag fick ett sådant otroligt fint sms av en kompis nu på kvällen som skrev bla att jag är en inspiration och det värmde så himla mycket att höra. Jag vill vara en inspiration, jag vill vara en som hjälper andra hantera kriset i livet, hur man lever med olika kriser och trauman och hur man inte ska tappa hoppet och hur man finner glädje trots allt.


Jag skriver ur mina egna erfarenheter, mitt liv har inte varit lätt, långt därifrån. Jag har fått lära mig att ta mig igenom både det ena och det andra. Många gånger har jag känt att "hur ska jag orka" när livet inte blir bättre. På dessa tre månader när kris efter kris har varit min vardag och jag har en stor sorg som bor och kommer alltid att bo i mitt hjärta väljer jag livet, jag väljer att le, jag väljer mina tankar, jag väljer att aldrig tappa hoppet om att det kommer att vända, jag väljer att leva efter karma, att mina handlingar och ord ska vara goda, för då kommer det tillbaka till mig, någon dag. Man lär sig så otroligt mycket om sig själv efter varje kris som kommer i livet. Man ser allt med helt nya ögon. Man får en helt ny förståelse, att varje dag med nära och kära är en gåva och att ta vara på varje sekund, att visa i både ord och handling hur mycket människor runt en betyder. Man får en sådan tacksamhet, en tacksamhet över sånt de flesta tar för givet. 

Jag vill leva som den solstråle jag alltid varit, jag har valt att vara en solstråle, vara en sprallig, glad, busig, omtänksam tjej. Det är den jag är, för att jag valt att framhäva dom sidorna av mig själv, det är dom sidorna jag mår bra av, fokuserar man på det positiva så bygger man en otrolig styrka. 

Oj klockan är 01.00 och jag känner att jag bara skriver på hehe. Det jag vill säga är, välj den person du vill vara så kommer allt runt om bli mycket lättare att hantera. 

Livet är inte lätt, men DU kan göra det lättare. 

Var en bra människa så kommer världen bli så mycket ljusare. Gör det bästa av livet. 


Allmänt | |
Upp