Jul

Jag älskar julen och jag saknar min mamma så otroligt mycket så dessa dagar har varit fruktansvärt smärtsamma, hur har hanterat smärtan med första julen utan mamma? jag struntade i att fira julen, på ett sätt, jag firade julen med våra kunder på jobbet, med våra äldre och sjuka och det var så himla underbart att få spendera julen på det sättet och vilken glädje.Jag klädde mig som en tomtetjej och det var väldigt uppskattat, så tillsammans med kollegorna och kunderna hade jag en otroligt fin julafton. 
 
Smärtan är inombords och i två dagar innan jul var jag så känslig att jag inte kunde sluta gråta, det gjorde så ont, det gör ont. Jag är van med att julen är med många nära och kära, julbord, tomte, gran, glädje, massor av barn, julklappar m.m. Jag älskar julen, jag klädde alltid granen, jag dirigerade hur den skulle se ut, jag tycker att julgranar är bland det vackraste som finns. 
 
Jag älskar julgranar så mycket att jag har lovat mig själv att så fort jag får en lägenhet så är det en julgran jag ska köpa först, även om jag flyttar på sommaren, jag vill ha en julgran. Så är det!
 
Gud vad jag har ätit massor av godis dessa dagar god mat och varit med mina otroligt fina arbetskollegor, ni är verkligen underbara! 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Mikkis:

Love u❤

Upp