Shoppat i två dagar

Jag började min shoppingdag i måndags, då mina tre shoppingbrudar inte var hemma så åkte jag faktiskt och shoppade ensam i kaoset. Det blev några timmar och sedan mötte jag upp familjen för middag på Bistro grill (tror jag det hette) vid tolv i globen, åt en riktigt god hamburgare där. Vi hade jättemysigt och tog igen lite tid, min familj betyder otroligt mycket för mig. 


Efteråt så skulle dom på hockey medan jag shoppade vidare i globen och sedan åkte jag hem. 

Dag nummer två med shopping, började på götgatan och sedan mötte jag upp min kusin och hennes barn, åkte hem till dom och fikade och lekte innan vi tjejer drog i väg och shoppade, och jäklar vad vi shoppade loss, vi fyllde hela bagageluckan med massor av nytt och fint. Det brukar sluta på detta viset och jag sa att vi max får shoppa såhär 1 gång i månaden, men det är ju också rätt mycket så vi utökade det till var 3e månad. Shopaholicar! 

Nu sitter jag på jobbet, har varit hos en kund i flera timmar och går snart på mitt kvällspass.

Vad jag saknar dig mamma, allt vi brukade göra, vi hade så himla kul tillsammans, båda var lika busiga och glada, jag har nog förändrats en hel del utan min andra halva. Fast å andra sidan inte. Jag vet inte, jag saknar att vara 100 % glada jag, jag är för det mesta glad men smärtan sitter där i bakhuvudet jämt. Jag behöver dig mamma, jag behöver dig här hos mig varje dag, ring mig. Jag saknar din röst, ditt skratt, vårt flumm, din nyfikenhet, vårt prat, don famn, din tröst, ditt tjat, allt. Jag saknar Allt med dig. Kom tillbaka! Snälla mamma, min vackra! Jag älskar dig , jag saknar dig . Jag brhöver dig, vi behöver dig. 

Allmänt | |
Upp