Ett besök hos tandläkaren

Efter att ha varit sjukskriven förra veckan pga en operation börjar nu vardagen att komma tillbaka, i dag har jag ärenden att göra, börjar dagrn med ett besök hos tandläkaren för att förnya mitt abbonemang här, sen ska jag förbi jobbet en stund innan jag ska på ett bankmöte. Känner mig fortfarande som ett paket men den rastlösa själ jag är så kan jag inte bara ligga och vila men lyfta tungt får jag inte göra på tre veckor till men mitt jobb anpassar mina arbetsuppgifter efter min operation så det är bra, då kan jag ju jobba.

I dag fyller min lillebror år, 14 år, fjortis. Av mig fick han en myskväll med bio och käk och sedan när jag kan börja att klättra igen vilket dröjer 3 månader så ska han få hänga med och klättra med.

Jag hade en dålig start denna morgon, ljudet av tre ambulanser fick att bara vilja sjunka igenom jorden. Minnena från olyckan, att se sin mamma dö framför ens ögon och bara stå hjälptlös och se på. Att se henne ligga längst ner i en trappa medan ambulanspersonalen kämpade med hennes liv, och alla gånger hon dog på sjukhuset tills det var dags för ett sista farväl. I natt grät du mamma, jag kände det, jag känner dig inom mig. Jag är inte rädd för döden längre, jag är rädd att förlora människor som har en plats i mitt hjärta, jag har förlorat den människa som hade den största platsen i mitt hjärta, den personen som gav mig ett liv, min mamma. Du är så älskad och det tomrum du lämnar efter dig är fylld av smärta som jag tvingas att leva med varje dag, jag tar små steg varje dag och kämpar , jag har inte fallit än för jag kan helt enkelt inte falla, jag måste stå stadigt trots smällar om och om igen.

Jag trodde att man hade en evighet tillsammans, men man har bara nuet. Det är NU du har, man vet aldrig om man har sen. Lev varje sekund och var en god människa.

Allmänt | |
Upp