bingolottos 25 års jubileum

I helgen har jag varit med och firat bingolottos 25 års jubileum, vi bodde på Ghotia Towers hotell och det var ett otroligt fint hotell som jag starkt rekomenderar till er som ska till Göteborg på besök och ska bo på hotell. 
 
Kvällen började med en fördrink i baren på hotellet, sedan var det dags att gå till minglet med sponsorer av bingolotto innan det var dags att sätta sig till bords. Vi hamnade vid ett bord med jättetrevliga människor och nära till scenen där bl.a Charlotte Perelli och Magnus Carlsson uppträdde, vi fick även se återblickar av Bingolotto under deras 25 år i tv. Det blev en massa skratt, vi var ett gäng på 500 personer, otroligt rolig kväll, middagen var en trerätters. Förrätten bestod av tre pilgrimsmusslor med morotspure och lite annat gott och gott var det, riktigt gott, perfekta pilgrimsmusslor. Så nu har jag letat fram menyn så nu kan jag berätta exakt vad vi fick för gott att äta hehe. 
 
Förrätten var: halstrad pilgrimsmussla, morotspure smaksatt med brynt smör, rågbrödschips, friterad lök, persilja, vinägerpulver och spanska mandlar. 
 
Varmrätten: Grillad kalvrygg, potatiskaka, kalv och karljohanssvampkorv, örtbakad champinjon, syrlig kål, rökt silverlök och smörad portersky.
 
Dessert: Creme Brulëe, bakad äpple och lingonmarmelad.
 
Det var en riktigt god middag och en godiebag fick vi. Sedan var det dags att gå mot Lisebergshallen, tror jag att det hette, där skulle vi se bingolotto live. Bra platser och en rolig 3,5 timmers program. Under pauserna bjöds det på roliga trolleritrick. 
 
Efter bingolotto live var det dags för efterfest. En trevlig efterfest där bl.a bingolottos programledare Rene Nygberg var på. 
 
Vi drog vidare sedan till Heaven 23, Ghotia towers skybar. Otrolig utsikt. Avslutade kvällen med en långpromenad i Gbg, till Avenyn. 
 
 
 
 
 
Allmänt | 25 års jubileum, bingolotto, ghotia towers | |
Upp