Bris och hjärt och lungfonden

Jag är ledsen över att jag inte bloggat på några dagar, de senaste dagarna har jag inte mått så bra, jag har känt mig väldigt nere och förvirrad över allt som har hänt denna månad, jag känner att jag är väldigt nära en bristningsgräns så jag tar dagen som den kommer just nu.
 
I söndags och måndags jobbade jag och jag brinner verkligen för mitt jobb, det betyder oerhört mycket för mig att få hjälpa människor.
 
I går mötte jag upp en av mina äldsta vänner, som jag har känt sedan 6an. Vi köpte med oss tacobar sedan drog vi och käkade lunch med några av hennes vänner, supertrevliga. Efter det tog vi även en fika på Espressobar där jag provade en jordgubbs och myntalemonad och den var så jäkla god, den rekomenderar jag starkt. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Kändes så bra att träffa henne igen.
 
Efter fikat blev det ytterligare en fika, mötte upp min kusin och tog en långfika och pratade.
 
Det var en riktigt bra dag, älskar att hänga på söder, och det är där jag vill bo i framtiden. Jag är från söder från början så det är där jag är uppväxt. Det känns som att mamma är nära mig där.
 
Det har startats två fonder i min mammas namn, en är i BRIS, mamma brann för barns rätt och mående och jobbade även med det. Den andra är i hjärt och lungfonden, mammas hjärta stannade iom olyckan. Min älskade fina mamma, jag saknar dig så jävla mycket varje sekund och saknaden blir bara starkare för varje dag och bilderna från olyckan dyker upp starkare dom med, jag vet inte vad jag ska göra. Jag kanske ska börja gå i terapi för att kunna bearbeta olyckan, bilderna, allt som hände på sjukhuset, att förstå. Jag fattar fortfarande inte vad som har hänt, jag förtränger så mycket...
Allmänt | |
Upp