Grattis min ängel ♡

Grattis på födelsedagen mamma, jag önskar att jag fick vara med dig i dag. Fira den så som vi brukar göra.

I stället har jag varit på begravningsbyrån och lämnat in kläder som jag har valt till dig och jag hoppas att du blir glad för dom kläderna jag valde, jag kramade om koftan du får så att du känner min lukt, det här är bland det tuffaste jag har gjort, jag gjorde det för dig, du kommer att bli så fin, du kommer att vara du. Åh herreud, det är helt sjukt och så overkligt. Jag är ledsen över att du inte kan ha något smycke på dig, jag ville att du skulle ha guldängeln du fick av mig på din 50 årsdag, den om skulle skydda dig. Jag har en plan för den ängeln och jag hoppas att dom på begravningsbyrån lyckas med det jag vill. Hon tog bilder på den. Jag vill inte berätta för dig om min plan om det inte lyckas.

Jag köpte en nalle i dag till dig och den kommer du snart att få hålla om. Den kommer att finnas med dig hela tiden. Jag är så rädd över att du känner samma rädsla och ensamhet som jag känner. Var är du mamma?

Åh mamma vet du vad, de har startat en insamling på familjehemsgruppen i ditt namn, pengarna ska gå till bris. Så du gör fortfarande mycket för samhället ♡ jag är så himla stolt över dig och vad du har gjort och gör för detta samhälle och för människor, vad du har gjort för mig. Hade det inte varit för dig hade jag inte suttit här i dag, du har alltid varit min skyddsängel och det hann jag säga till dig bara några dagar innan olyckan.

Du och jag har ett sådant starkt band, vi har varit med om så jäkla mycket saker tillsammans. Det är helt sjukt! Och jag har alltid funnits vid din sida när du blivit svårt sjuk och samma sak när det gäller dig. Du var alltid där! Åhh mamma, du dog på ett sådant fruktansvärt sätt. Jag fick se dig dö två gånger, en gång vid olyckan och en gång 5 dagar senare på sjukhuset. Vårat band är så starkt, och det hände sådana starka saker på sjukhuset, när du vred ditt huvud mot mig sista dagen. Eller när jag kom upp på sjukhuset en sen kväll och tjatade om att du skulle öppna ditt öga och pulsen ökade och du öppnade ögat halvt.

Vad jag älskar dig min vackra mamma ♡ grattis på 56 års dagen min ängel ♡ vi ses i himlen !

Allmänt | |
Upp