Sista gången jag såg dig i livet.

Kommentera

Ja jag vet inte vad jag ska säga, förlorade en till anhörig för någon dag sedan så jag är väldigt trött på allting. Och jag mår inte bra om jag ska vara ärlig. Jag känner mig rejält dålig.. Har mycket som händer runt om så jag bara måste vara stark annars går det inte, jag har inget val..

I dag hämtade jag min ena hund som har varit hos en fodervärd, hon är allvarligt sjuk och det gick inte längre så jag hämtade henne vilket var jobbigt, lämnade henne hos sin nya ägare så nu håller jag min tumme att det fungerar där. Min lilla tjej !

I dag är det exakt en månad sedan jag träffade min mamms i livet för sista gången, sista gången jag fick skratta med henne, krama henne, berätta allt för henne. Jag var med henne hela denna dag. Sista gången jag hörde henne skrattade honoch en timme senare var olyckan framme. Jag saknar henne så att det gör ont i själen.

Det är en fruktansvärd smärta som jag bär på inombords och den blir kraftigare.. om några dagar är det begravning också.. jag förstår ingenting. Det är så tungt.. jag har inget val än att leva med denna smärta och dom fruktansvärda bilderna jag har från den kvällen och fram till den 31a augusti då du blev världens finaste ängel...

Hur kunde du lämna mig på det där sättet :-( jag är inte hel utan dig mamma! Jag vill bara ringa dig, berätta vad som händer i mitt liv, såsom jag brukar göra. Jag behöver dig fattar du inte det.. Ring mig för i helvete. Hur kunde det vara så jävla lätt att dö, i en trappa och hur kunde det vara så jävla svårt att vakna upp igen... Varför tryckte du inte din hand mot min på sjukhuset. Varför vaknade du inte upp igen för... Fanhelvete!!!!

Min vackra solstråle, hoppas att du gillar klänningen du fick, hela outfiten och nallen.. Vänta på mig!