Tack till Er !

Kommentera
Ångesten växer för varje dag, nu är det bara två dagar kvar tills begravningen och jag mår skit. Jag har så mycket ångest i kroppen, jag fattar inte att detta blir av. Sista planerna inför begravningen var i går, och jag hoppas verkligen att allt blir såsom jag planerat. Egentligen är det väl skitsamma men för mig är det viktigt. Jag är så rädd inför fredagen och jag är så otroligt tacksam för att min familj kommer att ha så många människor runt sig och som stöttar oss redan i morgon till på söndag, det betyder otroligt mycket för mig.
 
Att se olyckan och alla dessa dagar på traumaenheten var fruktansvärda och mina värsta dagar i mitt liv, då levde jag i chock, chocken är kvar fortfarande men nu har även ångesten gripit tag i mitt hjärta så ja, det är ett helvete.
 
Åhhh shit, hur ska jag klara denna jävla fredag.... Fan alltså, fan för allt.. Fan för olyckan, fan för att det var så jävla svårt att vakna efter ett fall i en trappa, fan för att jag inte var med dig sista timmen, fan för att du lämnade mig .... 
 
Min lillasyster har precis börjat bearbeta det som hänt, det har hon gjort sedan början men först nu ser vi att hon börjar förstå vad som hänt. Hon har ritat världens finaste teckning på dig mamma och så ritade hon ett hjärta på din kropp där alla i familjens namn står och sedan ritade hon en pratbubbla där du säger att du älskar oss och alla namnen igen, och även en gravsten.. Älskade lillasyster ! du ska vara så stolt över henne, och jag ska lära henne allt om tjejiga saker här i livet. Jag lovar, nu är det bara hon och jag mot alla grabbar i familjen..
 
I morgon mamma kommer en av dina bästa vänner med familj hit och bor här hela helgen med och det känns så himla bra, då kan jag slappna av en aning.
 
Mitt liv är så jävla overkligt, jag har ett liv på jobbet, då jag kopplar bort allt för stunden och få ta hand om människor och vårda dom. Sen har jag ett liv där jag försöker att hitta tillbaka till mig sen ett liv där tragedin är livet, den verklighet som jag kommer att tvingas bära hela livet. En smärta jag kommer att få lära mig att leva med.
 
Jag har otroligt fina människor som har varit med mig varje dag i denna jävla resa och dom är guld värda, vilka fina människor och jag är noga med att säga det till dom varje dag. Människor har backat i från mig och jag är så tacksam för dom som inte backade i från mig! Jag är evigt tacksam för att ni inte backade, utan kom fram istället <3 Tack ! Tack så jättemycket, Tack!