Vet ni?

God morgon mamma! Nätterna är värst flashback från kvällen då jag såg dig dö spelas om och om igen. Det är som att varje gång jag ska sova händer olyckan igen. Ambulanserna, hur jag springer fram till dig, hur jag ser dig ligga medvetslös medan ambulanspersonalen kämpar med ditt hjärta, de får ju i gång det men fan det räckte inte. Varför vaknade du aldrig upp för, varför spenderade inte jag den sista jävla timmen med dig, då hade jag skyddat dig från trappan. Jag är så arg på mig själv för det mamma. Jag känner att ångesten är nära varje gång jag tänker på olyckan, jag kväver den och får tungt att andas, jag är så rädd för att jag kommer att explodera.

I går träffade jag en kund som står mig väldigt nära hjärtat och har alltid gjort det, hon undrade varför jag inte svävade på rosa moln i går som jag har gjort i några veckor nu. Det gör jag fortfarande ♡ och jag insåg precis att jag tror att de vet, de vet nog om att du inte finns längre mamma, de vet nog om allt, de kan min bloggadress. Jag gav den till dom för över ett år sedan. Det slog mig precis, men iof vet jag inte om de läser den fortfarande.

Till er vill jag bara säga att ni är helt underbara som människor, vilken värme ni ger till varandra och vilken underbar humor ni har, så otroligt fina människor och jag tänkte på er väldigt mycket när jag var på sjukhuset ♡ som jag nämnde i går så är tiden med varandra viktig och ta hand om den man älskar, jag blir alldeles tårögd av att se hur ni tar hand om varandra. Ni står mig väldigt nära hjärtat ska ni veta ♡ jag hoppas att vi ses i morgon igen! Vill bara krama om er. Fina människor!

I går innan jobbet åkte jag med lillasyster till Nacka Forum och shoppade hur mycket nya kläder till henne som helst och hon ville att jag skulle bestämm till största delen vad vi skulle köpa då hon älskar mina kläder så så blev det, massor av gråa, svarta naturnära färger. Det lwv en bra uppsättning med kläder, bla fick hon skitsnygga taijta jeans som är lite utsvängda, svarta taijts med coola fickor, ett par marinblåa taijts, gråa mjukisbyxor i härligt tyg, en klänning till begravningen, två par linnen i svart och vitt, två långärmade tröjor i grått och svart, en jättesöt svart tröja med spets vid bröstet, två assnygga koftor i längre modell i nyanser av grått, en svart tshirt med en svart text, låga strumpor, det var säkert mer. Nagellack ! Hon var så himla glad i går och vi hade riktigt kul i forum, fick höra i går att du hade pratat med henne på midsommar om att hon skulle få en helt ny garderob med kläder och jag blev så glad över att jag gjorde det åt dig mamma. Hon nämnde dig i går när vi shoppade, flera gånger. Vi saknar dig!

Och i går när jag kom hem så käkade jag middag, bror fick vara sellberg och tog de jag inte orkade. Han gick sedan ut och satte sig och kom sedan springandes av glädje och berättade att han hade bett dig ge ett tecken och fick då se ett stjärnfall, han var så otroligt glad över det ska du veta, tack mamma ♡

Jag saknar dig! Varje sekund. Jag förstår fortfarande inte vad som har hänt, det är som att tiden har stannat. Det går inte att förklara. Du vet hur empatisk och vad jag brinner för mitt yrke och jag lovar dig att jag kommer att förstärka dom sidorna ännu mer ♡ jag går i dina fotspår. Med dig på min axel.

Allmänt | |
Upp