Påskhelgen

Kommentera

Påsken har varit helt otrolig och sååååå mycket mat haha, har inte ätit så här mycket på länge. Vi började torsdagen med att köpa en riktigt fin soffa till mig från Mio i grått. Efter det åkte vi hem till min kusin och hennes familj och käkade middag, indiskt, en liten tradition vi har där. Vi fick även se deras nya lägenhet för första gången, superfin ! 


Det blev en sen kväll och vi kom i säng först vid tre på natten. På fredagen kom städerskan och vi drog iväg till några vänner, tanken var att vi skulle stanna på en fika men det blev både lunch och middag där, så vi spenderade kvällen där. På lördagen blev det lite påskfirande här hemma med god mat och mys, vi åkte även iväg och köpte presenter då vi var på barnkalas i går, två sötnosar som fyllde år och det bjöds på så mycket gott, persisk mat, jag kunde inte sluta äta då jag tycker persisk mat är bland det bästa som finns.

I dag som sagt har vi bara tagit en långpromenad och kollar just nu på dansk fotboll och jag mår dåligt, har gjort det i tre dagar, huvudvärk, nackont, illamående i går och så.. Just nu sitter hag inlindad med en halsduk... Men trots det har jag haft en jättemysig påsk 😊 varit dämpad och ledsen då min älskade vovve fyllde år den 15e och första påsken utan mamna.. Vad jag saknar henne :-( och mina hundar som jag gav bort iom olyckan... Ett hål i mitt hjärta som ständigt gör sig påmind. Varenda sekund är dyrbar, på en sekund förändrades mitt liv då jag förlorade min mamma i en tragisk olycka, en nära anhörig orkade inte mer efter det och gav upp, en till nära anhörig dog, och iom det så orkade jag inte ta hand om mina älskade hundar som är som mina bebisar. Ta hand om dom personerna som har en plats i ditt hjärta, ta vara på tiden.