Be good, always !

Kommentera

Det är snart årsdagen för dödsfallet och det känns i kroppen. Jag förstår att många tar till flaskan, droger, tabletter etc när de inte mår bra, att stilla smärtan. Vi alla har smärtor av olika slag, jag fick se den mest betydelsefulla människa dö framför mina ögon om och om igen och till slut för gott. I en simpel olycka, i en trappa, det kostade ett liv. Jag kan inte sluta tänka på om jag ska anmäla sjukhuset då läkaren sa " jag ser på medicinerna vi ger henne att hon inte är så dålig, vi håller henne nedsövd i några dagar, det är BARA en hjärnskakning". Det fick vi höra, dom gjorde inte ens en fucking magnetröntgen när hon kom in till karolinskas intensivvårdsavdelning. De gav fel medicin, tänk om de hade gett henne rätt medicin..... Och hur kan de säga att , ja ni kan få se henne på bårhuset sen... Tror dom själva att man vill det. Räcker inte det med mardrömsdagarna på sjukhuset? Jag såg henne död där, när hon somnade in. När hon lämnade mig. DET räckte.. Jag litar inte alls på sjukvården idag. Jag trodde att vi hade bra sjukvård, men det finns stora brister...


Nu tappade jag lite tråden. Just det, jag förstår att människor tar till sig olika saker gör att stilla sin smärta, jag tar ingenting och har heller inte gjort det. Det jag gör istället är att bara vara en bra människa, snäll, hjälpa, finnas där, bry mig, ge ett leende till folk man går förbi. På mitt jobb hjälper jag människor och där får jag brinna extra, och det är min medicin 😊 jag utvecklar min sorg till något djupt och så bra, jag utvecklar mig ! 

Söndag i dag, och den har spenderats på lite olika vis, först lite här och där, sedan det jag verkligen älskar att göra på söndagar, ligga i sängen med godispåsen och glo på serier, hörde att djurgården vann i dag och ligger tvåa i tabellen 🎉🎉🎉🎉🎉 wohooooo.