Drömmen om att skriva

Kommentera

Började redan när jag var liten , då skrev jag i dagböcker som hade sånt där hänglås på sig, jag hade önskat mig en skrivmaskin en jul och fick det, hur gammal kan jag ha varit då, nio år kanske. Så länge jag minns har jag älskat att skriva. Bloggen började jag med 2006 och har hållit på sedan dess, och jag kommer nog alltid att hålla på med det. 2014 studerade jag kreativt skrivande och har den kursen avklarad, har även jobbat som frilansare ett tag. Nu bloggar jag men drömmen är att kunna ge ut en bok. Jag fick ett god råd i går av en person som håller på med att skriva, det bästa sättet att nå sin dröm att skriva är att SKRIVA. Kort och enkelt, SKRIV! och det ska jag göra, det vill jag göra, det är något jag älskar att göra. Just nu ligger jag här i sängen, ätit frukost i sängen, lyssnar på musik och bara är. Min absolut största dröm är att kunna resa runt i världen och leva med att skriva, ge ut en bok kanske eller hålla på med bloggen, skriva i Paris, skriva på Santorini, bara vara.

I går spenderade jag dagen på jobbet, det gick bra, man kommer alltid därifrån klokare och jag möttes av en otroligt fin text på tavlan på kontoret och den texten var till mig, från en kund och jag kunde inte hålla tårarna borta. Ögonen fylldes av de vackra orden. När jag älskar något går jag in helhjärtat i det och det kanske märks, eller det gör det, det vet jag. Jag vill utveckla mig shjälv hela tiden till det bättre och sympati och empatikänsla har alltid varit stark för mig, jag tycker att det är viktigt att man tycker om sitt jobb, för att göra ett bra jobb, och vad jag än ställs inför på jobbet så älskar jag verkligen mitt jobb. 

Efter jobbet tog jag en sväng i Nacka Forum, hade en väldigt tung väska med mig så orkade inte med att shoppa, måste ändå spara pengar så det var lika bra. Blev hämtad på eftermiddagen och sedan blev det middag i goda vänners sällskap, grillat är godast och jag lyckades äta tre portioner, då kom jag på att jag inte ätit på hela dagen, måste bli bättre på att äta flera mål per dag. Hur som helst, hade en mysig kväll och efter några dagar med alldeles för lite sömn känner jag mig nu rätt så utvilad.