Måndag, eller vänta, det är ju tisdag 😊

Kommentera

God morgon! Sitter just nu på ett cafe, dricker en green boost och försöker att piggna på mig, funderade ett tag på om jag skulle gå en lång promenad till Gamla Stan där jag ska möta en konpis om någon timme men jag är för lat för det i dag. Jag är ledig i dag men i morgon är det dags för jobb igen. 


I helgen har jag hunnit med både det ena och det andra, en tripp till Ikea bland annat, hittade en hel del jag skulle vilja köpa till min lägenhet för att få det lite hembonat men det blev inget köp. Vill verkligen få det mysigt nu när hösten börjat komma. Mio har blivit en storfavorit när det gäller heminredning, får kika där. 

I lördags var vi bortbjudna på kalas till våra vänners lilla tjej som fyllde fyra år, det bjöds på massor av gott och trevligt folk. Vi åkte hem senare på kvällen för att hämta varmare kläder sedan åkte vi tillbaka och spenderade resten av kvälmen där, vi tjejer satt ute och pratade och det var riktigt skönt, hade filt på mig men frös inte, får passa på de sista sommarkvällarna att sitta ute. 

I söndags var vi på bilbingo och vi vann, wohooooo. Första vinsten för i år, så det var kul. Blev pizza och serier resten av kvällen.

I går spenderade jag dagen med en lång powerwalk och sedan solstolen innan det var dags att fixa hemma inför denna vecka.

Och här sitter jag nu, på ett cafe i stan, ska luncha med en vän och lite sånt. Har rätt så mycket planer denna vecka! ☀️