Mardrömsveckan för 1 år sedan!

Kommentera

Jag kan inte förstå att det har gått exakt ett år sedan min mamma omkom i en tragisk olycka. Jag har skrivit om olyckan många gånger. Att ett fall i en trappa kan kosta någon ett liv. Hon missar sina fyra barns uppväxt, hon tvingades lämna sin underbara man, alla oss. Förra veckan satt jag vid din grav mamma, spelade låtarna jag valde på din begravning, berättade hur mycket jag saknar dig och att jag bara vill att du kommer tillbaka, jag kväver smärtan, det gör så ont inombords, jag känner en sådan tomhet. Utåtsett är jag glada Nicki, jag bryr mig verkligen om dom runt mig, på ett djupare plan nu. Jag vill inte vara människor till besvär så jag väljer att gråta när jag är ensam och skratta och vara glad annars, saknar att krypa upp i din famn mamma, den famnen. Och bara få gråta, skrika , känner en sådan förtvivlan i mig. 


Som jag sa tidigare så brinner jag verkligen över att få andra att må bra. I dag på jobbet så tog jag med en äldre som säger att hon sitter i fängelse eftersom att hon har väldigt svårt att ta sig ut ut på en promenad sedan satt vi ute i nästan tre timmar, jag köpte även med mig lunch och satte mig och åt lunchen med henne och hon blev så himla glad för det, hon är så ensam och bara en sådan gest ser man hur mycket det betyder. Eller bara att vädra sängkläder är en sådan tacksamhet. Den här veckan har jag verkligen gjort det där extra för alla mina kunder och att få se deras glädje får mig att må så bra. I går på jobbet följde jag med en kund på rehab men dom hade gett fel tid vilket var oturligt. Så vi fikade och beställde en taxi hem tidigare sedan tog vi en "lång" promenad och så motiverade jag kunden att pendla med benen i trappan och även att gå i trappan vilket gick skitbra. Äsch vad jag vill säga är att jag älskar mitt jobb, att få vårda människor heelar mig. Jag brinner helt enkelt för det. 

På tal om att brinna för sitt jobb, det kan jag inte säga om taxi kurir.. Fyfan vilka bittra människor som satt i växeln där, men jag var trevlig och glad ändå men jag fattar inte att människor är så bittra. Jag försöker vara glad till 100 % jag älskar att vara glad, sorgen finns inom mig men jag väljer att vara glad oavsett. Ett leende bor på mina läppar 😊 

Annars då, i helgen var jag på kräftskiva, jag älskar verkligen kräftskivor, så mumsigt 😋 åt hur mycket som helst! Sedan blev det ett parti Chicago som höll på i över 3 timmar 😂 jag bidrog till det med att jag fick fyrtal två gånger, då får man nolla alla 😂😂😂 chicago är så himla roligt ! 

I söndags spelade vi bilbingo och vann 1400 kr 😁 wohooooo ! 

Sedan har jag jobbat jobbat och jobbat, i dag har jag lite att fixa hemma, sedan blir det myskväll, imorgon jobb igen !