Hemma är där hjärtat bor !

Kommentera
I går hade jag en underbar dag på jobbet, som vanligt. Fick så mycket beröm från kunderna i går som var på julfesten när jag var lucia, så fina komplimanger, blir helt rörd. Och sen när en kund inte ville att jag skulle gå och blev ledsen över att jag skulle det, det är ju tufft att se dom ledsna, att man sätter sådana spår. Dom är så otroligt fina och dom förstår inte hur mycket dom påverkar mig som människa, det är DOM som ger mig så otroligt mycket, dom ! Underbara människor! 

Jag har hittat min plats här i livet, verkligen, jag vet vad jag vill ha! Jag har känt många gånger att jag inte passar in i den här världen, faktiskt! Jag har tvivlat många gånger.. jag vill skapa magi, känna romantik och kärlek, på riktigt!  Vara omringad av bra människor, jag har svårt att släppa in människor. Jag har gjort dåliga val i livet, tagit mycket skit och förlåtit, men insett för varje gång vad jag vill ha, vad jag är värd. Nån som verkligen älskar lilla mig, som verkligen är mån om mig, och är rädd om mig, den som vill kolla på stjärnor med mig i flera timmar, bara ligga där och prata om allt möjligt, den personen som får mig att skratta, den personen man inte kan sluta tänka på. Den som får mig att känna mig som den vackraste människa på jorden, som inte kan släppa blicken, och när blickarna möts känner man bara den där känslan ☺️ ja jag vet, många säger att saker och ting bara händer på film, det har jag hört många gånger. Men man kan faktiskt förtrolla sitt eget liv ☺️

Hur som helst, efter jobbet drog jag in och mötte min syster, vi letade jeans till henne och sen drog vi till mig. Vi har inte setts på två år då hon bott i Singapore men nu har hon flyttat hem, dock flyttar hon till en annan stad i dag, far far away 😂 vi tog en promenad i snöovädret, köpte kebab och snackade långt in på natten, kollade på film och bara var, dom flyttar faktiskt till en stad jag aldrig varit i men en av mina favoritkriminalare är inspelad där och dom har en megalägenhet så ett besök blir det nog dit såsmåningom. Fick en liten present, choklad från Singapore 😍 båda mina systrar är sådana som faktiskt vågar flytta runt, prova nya städer m.m , en sak vi har gemensamt, jag provade Norrland i två år. Söderböna som jag är, en riktig 08 flyttar till en liten stad med 20.000 invånare... Men trivdes inte, fel person, men med rätt person så 👍 då kan jag testa vad som helst, hemma är inte där man bor utan med VEM man bor med. Våga mer! 

Vinkade av syster nyss när hon tog bussen till tåget , har dammsugit och ska snart leta fram någon trasa att ha på mig ikväll ☺️ (null)