Lördag !

Kommentera
Go kväll mina läsare! 

Hoppas att ni har haft en bra lördag, min började med frukost på ett café med familjen, det var barndomskänslor när man åt det nybakade brödet, när vi bodde på Mariatorget när jag var liten bodde vi nära ett bageri (som fortfarande finns kvar) 😍 där köpte vi nybakat bröd varje dag 😋 mina hemkvarter! Mys! 

Efter det skjutsade vi syrran till en vän, dom har precis flyttat och deras nya hem var magiskt, det var det finaste hem jag någonsin sett, huset, inredningen, öppen spis, gammalt ljust trägolv överallt 😍 det var en riktig wow känsla i varje rum ! Så jäkla mysigt hem. 

Efter det åkte vi till forum, inge vidare kul. Vad folk köper julklappar, och de flesta man ser är bara stressade och ser inte glada ut, samma visa varje år. Galet mycket folk! Jag var där för att köpa en present, kunde inte hålla mig så gav personen presenten nästan direkt. Hann prova en jacka på Zara och sen åkte jag hem.. Just det, innan jag åkte hem lämnade jag in massor av påsar på HM och fick presentkort där.. Rensade garderoben för ett tag sedan! 

Sedan har jag bara tagit det lugnt hemma, tog en lång powerwalk med musik i öronen, det var det enda. Sedan har jag bara legat på soffan och varvat mellan film och musik!  (null)