We are amazing !

Kommentera
Jag är en person som verkligen bjuder på mig själv, minns stunder med min mamma, jag är så jävla lik henne på så många sätt 💕 vi hade så jäkla roligt när vi var iväg och shoppade vilket hände väldigt ofta. Hon var som jag, bjöd extremt mycket på sig själv, hon såg man, hon lyste upp ett rum vart hon än gick, hennes utstrålning var amazing. 

I dag tappade jag det, jag började gråta på jobbet, försökte bita mig i läppen, jag grät absolut inte hos någon kund, utan på kontoret, jag ville bara försvinna med mina tårar eftersom jag bara vill utstråla glädje. Jag var i väg med en person i en affär, de fanns nyårsmasker, och jag provade dom, och tog bilder och vi hade så himla roligt när vi var där inne. Hon påminner extremt mycket om min mamma. Och till slut brast det. Jag hämtar mig väldigt fort men det är tufft ibland, det känns som att min kopia, min spegelbild är borta och ibland känner jag mig lost. 

Det är nu jag verkligen utvecklas som människa, i ett års tid har jag funnit mig, man utvecklas hela tiden och jag är så jävla stolt över mig själv vilket håll jag utvecklas och vilket hjärta jag har , jag är så jäkla stolt över mig själv 💕 jag är GRYM , 💪👊 det är viktigt att våga ge cred åt sig själv. Jag är inte som alla andra ☺️

En kund sa till mig idag att hon och jag har sådana unika stunder och det är dom man kommer ihåg bäst, vi pratade gamla minnen i dag och brast i skratt. Sen käkade jag ungsgrillad äpple med socker, kanel och vaniljsås hos henne, så mysigt. 

Som jag har nämnt tidigare, kunderna är helt amazing mot mig, och dom har inte en aning om hur mycket dom påverkar mig, och jag tror att jag påverkar dom med. Tänker man på något så skapar man det, ett exempel, slår man i tån kan vissa bli griniga en hel dag. Men tänker man bara fina glada tankar oavsett så blir dagen helt amazing efteråt, jag är sämst på att förklara. Se filmen Hemligheten på Netflix så förstår ni hur mycket tankar styr ens liv och hur man kan ändra sitt liv genom att tänka annorlunda. You attract what you think of ☺️ så var en positiv människa, var glad hur jobbigt det än är, var snäll och godhjärtad, öppna dina sinnen för kärlek och skapa bra tankar inom dig, framförallt bra fina tankar om dig själv. Klanka inte ner dig själv. En helt ny värld öppnas upp ☺️ jag tror att det var det som gjorde att min mamma hade en fantastisk utstrålning 💕 
(null)

(null)