Fylld av tankar !

Kommentera

Jag måste bli bättre på att blogga, jag älskar att skriva och drömmen är att ge ut en bok i framtiden. Får se om det blir så, än har jag inte börjat att skriva. 


Kort om veckan sedan vi sist hördes. Jobbat, och håller på att skriva klart ett arbete, umgåtts m.m.

Har haft en fantastisk helg också.

Min hjärna är lite tankspridd just nu, det har varit för mycket i ett halvår nu. Jag kan inte förstå att den personen som betydde, betyder allra mest för mig aldrig mer kommer att krama om mig, eller finnas där, bara höra hennes röst, bara få säga hur mycket hon betyder för mig. Mamma, älskade vackraste mamma. Ett halvår har snart gått sedan jag sist fick se dig innan jag såg dig efter den där jävla olyckan, hur kunde du trilla så illa i en trappa. Varför var inte jag där och tog emot dig, varför var jag inte där så att olyckan aldrig kunde ha hänt... Jag har så många frågor men ingen jag kan fråga om ett svar. 

Just nu behöver jag din kram mamma, jag behöver den så mycket. 

Ser inte fram emot den här veckan alls. Mormor skulle ha fyllt år på torsdag, på fredag är det begravning för henne..  Så var det dags att gå igenom samma sak igen, ta farväl till någon så nära hjärtat.. Och sedan din halvårsdag mamma...