Sminkmodell

Kommentera

I går var jag sminkmodell, denna gång var det festsminkning, satt modell i flera timmar, alltid lika kul. Men jag passar inte i mycket smink, jag gillar att vara naturligt sminkad, det är det jag passar bäst i. Tjejerna var riktigt duktiga och kul var det. Efteråt köpte vi sushi och åkte hem.


Innan jag var sminkmodell hade jag ett viktigt telefonmöte och sedan träffade jag en person, jag älskar att sitta i bilen med musik på vid vattnet, det är bland det mysigaste som finns. Skulle kunna sitta så i flera timmar, det är livet! 

Har inte berättat om veckan hittills så skriver lite kort om det. I söndags jobbade jag och sedan drog jag hem till en kompis, köpte med oss pizza och så snackade vi hela kvällen. I måndags jobbade jag.

Och i dag är det, onsdag! Dagen började med att jag käkade lunch med en av mina närmaste väninnor, vi hade hur mycket som helst att prata om, massor som hade hänt sedan sist vi sågs, förra veckan ;-) på en vecka, om knappt det kan det hända en hel del. 

Vi tog en tripp till nacka forum där det blev ett par nya skor, solglasögon och strumpor. 

Efter det drog jag och fikade med en annan vän, också en av mina närmaste, myspys. 

Och efter det blev det en tripp till forum igen med en annan person. Och jag blev bortskämd med lite nya kläder. Så himla fina. Vad jag längtar till våren nu då jag kan bära allt nytt och fint och visa min nya klassiska stil. Vintern är det fulkläderna på. 

Sen drog vi iväg på en hemlig grej. Kommer att dela med mig av det längre fram.

Fullt upp sedan i morse, kom nästan precis hem. Kallt ute i dag! Brrr.. Hoppas att ni har haft en bra dag.