Something about the 13th

Kommentera

Det är något med den 13e. Två datum betyder otroligt mycket för mig, jag föddes den 27e, min mamma var med om en olycka den 27e och dog några dagar senare och sedan kommer något fantastiskt att hända den 27e mars.


Jag tycker inte alls om det datumet. Jag minns den dagen så väl. Jag såg min mamma dö om och om igen, jag minns allt, varenda ord som sas, kläder man hade på dig, klockslag, allt. 

Den 13e har alltid varit min mammas lyckotal. Hon föddes den 13e, jag träffade en helt fantastisk människa den 13e och i går var det den 13e och gårdagen förändrade mitt liv. Först så såg jag mitt liv passera framför mina ögon innan lyckan blev total. Min alldeles egna lägenhet med inflyttning den 27e..  Jag längtar så himla mycket, att få nycklarna och bara börja inreda. Så nästa månad är lägenheten klar. Nytt, fräscht, ett nytt kapitel börjar i mitt liv. 

Jag stod ut, jag orkade, jag är så stolt över mig själv att jag höll ut. Det har hänt så himla mycket dom här månaderna som jag inte önskar någon och många gånger orkade jag inte och ville ge upp. Men jag skulle orka och jag har orkat varje dag, jag har kämpat varje dag. Och NU vände det. Jag är så otroligt tacksam för det, jag finner inga ord till att beskriva den tacksamhet jag känner till människorba i mitt liv, jag kan bara säga från hela mitt hjärta, TACK !