I början av min skidkarriär!

Kommentera
God morgon!
 
Vintern är tillbaka och jag som ville att våren skulle komma tidigt i år, men nu får man ha mysiga hemmakvällar i stället, finns något positivt i alla årstider, sen kan man ju även åka skidor och snöskoter. Något jag saknar och skulle vilja göra snart är att klättra, vill lära mig att säkra och så, om fem veckor får jag börja med sådana aktiviteter igen. Jag har gått ner så mycket i vikt också så jag längtar tills att jag får bygga upp min kropp igen. 
 
Jag har köpt mig ett nytt skidställ, ett eget, jag och min mamma var lite som syskon där, låna av varandra. Byxorna är i ceriserosa och jackan är svart med ceriserosa inuti luvan, riktigt fint. Får se om det blir användning av det i år. Jag skulle vilja satsa lite mer på att lära mig att åka skidor, jag skulle kunna tänka mig att jag ser ut som Stig Helmer litegrann i backen, haha, nej så illa är det inte, men jag skulle vilja åka oftare. Sist jag åkte var för snart tre år sedan,
 
Kom på ett roligt minne jag har för länge sedan, det var i början av min skidkarriär, jag var kanske 13 år eller något. Jag skulle åka ankarliften och på något sätt så fastnade jag när jag skulle hoppa av vilket resulterade i att jag flög för första gången, hahahaha. jag höll ut armarna som en fågel med och flög i luften innan jag till slut lyckades hitta vart jag satt fast och gjorde ett halvt magplask, åh vad roligt det måste ha sett ut. Jag ser bilden framför mig. 
 
Man skrattar mycket i mitt sällskap :D