Jag hoppas verkligen...

Kommentera
Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ringa dig mamma, ringa dig och berätta om mitt liv, jag saknar dig så mycket, det är så tomt utan dig. Jag tänker mycket på allt du missar, se barnen växa upp, allt, och jag undrar varje dag vart du är och hur du har det. 
 
Jag har lärt mig så mycket från mig själv och hur mycket jag klarar av, och varje dag lever jag efter karma nu, sorgen finns där, varje dag, men jag ler, jag är en bra människa och jag ska göra dig så stolt över mig. 
 
I förrgår åkte jag först till jobbet en stund tills jag skulle möta upp S för en grekisk lunch i Kunghallen, för min del blev det Souvlaki med tzatsiki och grillade grönsaker. Sedan blev en fika på espresso house innan S skulle i väg. B kom till Espresso och mötte upp mig lite senare innan jag skulle i väg. 
 
I går åkte jag dessutom och kollade på en lägenhet som jag står i kö till, den är inte klar men kikade på området och det gillade jag, nu vill jag bara kolla upp vart pendeln ligger och så. Jag hoppas verkligen på en lägenhet snart. 
 
I dag är det jobb på schemat, ska alldeles straxt bege mig dit.