Mitt nyår!

 
Mitt nyår blev inte som jag hade tänkt mig men det blir saker nästan aldrig utan man får göra det bästa av det ändå, jag hade ont i halsen och i kroppen men åkte till stan iaf och mötte upp syster och hennes pojkvän som jag inte har sett sedan begravningen i somras, De bor inte i Stockholm så jag bet ihop en timme. De bodde på Scandic mittemot centralen och vi åkte upp till våning elva där de hade takterass med den sådan häftig utsikt, där hade jag velat fira in det nya året. Riktigt mysigt, tror det är första gången jag är på en takterass, drömmen är att åka till New York och åka upp på en riktigt hög skyskrapa på kvällen, ta med lite god mat, ligga på en filt, se stjärnorna och utsikten, jag är en romantiker till fullo. 
 
Sedan åkte jag hem, sov i några timmar för att jag hoppades på att halsen skulle vara bättre men icke, så jag kunde inte åka på nyårsfesten jag var bjuden på. Låt bara hemma och vilade. 
 
I går åkte jag över till familjen en snabbis, vänner från GBG var på besök och ville så gärna träffa dom, myste med mina syskon med. Sedan gjorde jag klart en uppgift i psykologi och skickade in, idag är halsen bättre, men har rethosta och är hes så det blir att vila upp sig inför jobbet i morgon. 
 
Allmänt | |
Upp