Nyhavn

Kommentera
Vad jag har saknat att blogga, jag älskar verkligen att skriva, det är en av mina stora passioner, att skriva. När jag omvandlar tankar, känslor, minnen och framtid till ord, det är helt underbart. Jag har alltid drömt om att få möjlighet att publicera en bok, jag minns när mamma sa det till mig där på stranden i Koh Lanta, 2013, hon sa att jag skulle göra det. En dag kanske, en dag kanske jag förverkligar denna dröm, det får framtiden utvisa. Allt handlar ändå i slutändan vad man bestämmer sig för, vill jag lyckas med det, ja då kommer jag nog att göra det, dom som känner mig vet hur envis jag är och bestämmer jag mig, så blir det så. 
 
Så vad har hänt sedan sist jag bloggade, jag har haft och har fortfarande semester. Jag har varit i Danmark i en vecka, upplevt en storstad för första gången i mitt liv om man inte räknar med Stockholm haha, Köpenhamn är en riktigt fin stad, blev positivt överaskad, 
 
Det kommer nog att ta ett tag innan den här texten blir klar, jag blir rätt ledsen, jag förtrånger allt som har med min mamma att göra, som jag nämnde tidigare så minns jag inte mitt liv innan augusti 2016. Nu tappar jag bort mig, Köpenhamn var det ja, det blev ett besök till Nyhavn, så otroligt vackert, färgglada hus, vackert beläget längst kanalen, hann inte med så mycket utan tog bara en tripp rakt igenom, men så himla fina uteställen man kunde käka på m.m. Jag skriver nog flera inlägg om resan i Köpenhamn istället för att klämma ihop allt i ett enda inlägg. 
 
Efter Nyhavn blev det en båttur där jag verkligen fick uppleva allt med Köpenhamn från en magisk vy, en otroligt fin stad. Båtturen varade i en timme ungefär och jag rekommenderar er att ta den om ni åker till Köpenhamn.