Ishockey, hobby och jobb

Kommentera
När jag var liten så var ishockey något jag gick på mycket, jag är uppvuxen med det och något jag tyckte var riktigt kul. Jag vet inte hur många gånger jag har varit i Globen och hejat på mitt favoritlag djurgården. Jag kan själv inte åka skridskor jättebra, jag tycker bara att man får ont i fötterna av det och det var något jag undvek på gympan, ursh vad jag inte tyckte om det pga det, men samtidigt var det ju kul.
 
Ett av mina ex spelade ishockey i flera flera år, jag minns att det var väldigt mycket träning, undra om det inte var träning 5 dagar i veckan och sedan en dag i veckan var det match, mycket var det iaf,
 
Det ser så lätt ut när man verkligen kan åka, jag skulle vilja kunna åka, nu liknar det mest Bambi på hal is. Jag undrar hur mycket de som är profesionella tränar i veckan, tänk att brinna för något så mycket att det är hela ens liv, när man kan kombinera hobby och jobb. Det är häftigt! Ja nu var det flera flera år sedan jag var på ishockey så det är väl dags att gå på en match snart.