Intressant att titta på folk

Kommentera

Befinner mig på Gröna Lund, jag var här med tjejerna redan när dom öppnade, vi var här redan klockan 11 i morse. Alltid ute i god tid. Tjejerna åker karuseller medan jag varijerar med att läsa bok, blogga och titta på folk. Rätt mysigt att se på lite folk. Vi har precis käkat lunch, det blev Langos som är en ungersk maträtt och som är supergod, jag har ungerska gener och det kanske är därför man tycker ungersk mat är extra gott? Ungern har en bra matkultur.


När vi stod vid spärrarna i morse var det ett hav av ungdomar och barn som bara väntade på att klockan skulle bli tolv, var rädd att jag skulle bli omkullsprungen, haha herregud vad roligt det såg ut, sedan hittade jag min bänk i solen, utan en skråma lyckades jag ta mig dit. 

Det har blivit en trend med långa ögonfransar, jag har inte hittat det intresset än, var och varannan har det, sedan har vi papporna som ger en extra lång blick och ett leende när de går förbi, mammorna som sitter på bänkarna med en bok och korsade ben, efter ett tag byter dom ben och korsar det andra, ser väldigt roligt ut och jag är en av dom, jag är "mamma" för en dag.  "Mamma" på mina villkor, jag vill inte ha egna barn och har aldrig haft det intresset, blöjor, dagis, massa måsten, humörsvängningar, det är inte min grej men att få vara det på mina egna villkor är helt fantastiskt, mitt "bonusbarn" är en sådan himla go tjej och det är henne och hennes kompis jag är på gröna lund med, lill hjärtat ❤  vad jag tycker om henne. Gröna Lund är ett smått kaos, folk överallt, massa ivriga barn och ungdomar. Jag tror jag överlever dagen hehe.