Kvalet till Vitryssland

Kommentera
Om Sverige kvalar sig till Vitryssland 2018? jo men det tror jag absolut att de gör, och jag kommer att följa deras resa på vägen dit lite då och då, och det skulle vara mäktigt att heja fram Sverige i Vitryssland. Ser de till att kämpa och koncentrera sig så kommer det att gå hela vägen, det ska bli intressant sedan att få se vilket lag som tar hem hela segern. Vilken känsla det måste vara att stå där på planen bland tusentals människor och även att veta att det sänds live, höra publikens jubel och hejarklacksramsor, vilken häftig kick, att stå där i rampljuset och att få spela för ett helt land. Fotbollen är väl den sport som har blivit störst i världen
 
Sverige har gjort bra i från sig hittills och vi är ett grymt fotbollslag hur det än går, men jag är säker på att vi kommer att få åka till Vitryssland så kom igen nu, detta klarar ni.
 
På hemsidan vm-fotboll.se kan man läsa allt om kvalet och se tv tider på samtiliga matcher, och så ser vi alla till att det blir en riktigt rolig och trevlig fotbollssommar utan slagsmål och skit. Lycka till nu Sverige.