Vad är en bal på slottet!

En kommentar

God morgon på er! Jag har haft en fantastisk helg men tänkte börja med att berätta om måndagsmorgonen, jag öppnade min brevlåda och där i fanns en av mina bästa vänners inbjudan till bröllopsfest i sommar och det var så himla fint. Jag älskar allt som har med bröllop att göra så jag bara längtar, vill själv gifta mig i framtiden, det är en av mina stora drömmar. Vad jag längtar till sommaren nu. Måste prova klänningen jag har köpt för att se om den passar. 


Längtar !

Så det var en riktigt bra start på denna tråkvädersmåndag. Sitter på jobbet nu och ska snart i väg på ledsagning med en kund till ett sjukhus i några timmar. 

Ja om jag ska berätta lite kort om helgen då, i fredags var det solstolen som gällde och avsnitt av Skam. Sedan på kvällen följde jag med killarna och slog lite hinkar, det var ett jäkla bra tag sedan jag spelade golf, eller ja spela och spela, har varit ute på banan 2 gånger och spelat, varit cuddy i några tävlingar, och sedan bara slagit en himla massa hunkar. Och en hel del minigolf om det räknas, haha. Men kul var det. Sedan drog killarna iväg på killkväll och jag åkte hem och spenderade min fredagskväll med godis och Skam. På lördagen började vi dagen på gymmet med några vänner innan vi drog iväg till andra vänner för middag och spelkväll, vi började med kubb, tjejerna mot killarna och de fuskade ju såklart.. Eller kanske inte. Ja ja vi förlorade iaf. Sedan blev det middag, grillade hamburgare, brädspel, en himla massa skratt och avslutade kvällen med ostbricka.

På söndagen var vi på barnkalas, hur trevligt som helst ! 

En toppenhelg med andra ord. 


 
1 Anonym:

skriven

Härligt! Det är du värd