En tidig morgon

Kommentera
God morgon! Jag har sovit i ca 2 timmar i natt och vaknade 03.30, hade ställt klockan på halv fem men som vanligt vaknar jag tidigare, min inbyggda klocka. Står och väntar på pendeltåget och har fyra byten framför mig, i dag blir det jobb. 

Gårdagen spenderades hos en av mina närmaste vänner från Kalifornien, vi käkade lunch och jag fick se deras nya lägenhet, hur fin som helst 😍 jag är också supersugen på att flytta till större, men hur ska man ha råd att bo ensam i en stor lägenhet, och jag vill ju göra vinst på min lägenhet och med tanke på att det är lite svårt att sälja just nu vill jag vänta. 

Men jag förstår ändå inte hur man ska ha råd att flytta ensam, de lägenheterna jag är sugen på ligger ute för nästan 4 miljoner, sedan bud på det. Men men, jag får vara glad att jag faktiskt äger en lägenhet i Stockholm. 

Och att flytta från Stockholm är inte det optimala, har provat det en gång och bodde i en liten stad i två års tid, jag trivdes inte.. Varför ska det vara så jäkla dyrt här! Jag är ju södertjej, en stockholmare och jag vill ha möjlighet i den staden jag faktiskt föddes i. Jag vill ju ha min fyra 😂 med en öppen planlösning, högt i tak, stor walk in closet, 2 badrum, öppen spis, stora fönster, stort vardagsrum,  ett bra planerat kök, en magisk utsikt, en stor balkong 😂 kanske har lite höga krav för att ha råd med det själv 🙈 

Hur som helst. Nog pratat om det ! Var hos läkaren i torsdags och gjorde bl.a. en biopsi från magen och efter det har jag varit dålig, jag har känt mig sjuk, och känner mig fortfarande jätterisig, ont och illamående. Men humöret är alltid på topp ändå, ibland undrar jag hur jag orkar, det kommer stunder då jag får den där saknaden efter mamma, den har jag hela tiden som ett hål i hjärtat, känslan är obeskrivlig om man inte varit med om att ha förlorat någon i en olycka. Sedan saknar jag en till anhörig som inte orkade med olyckan, jag saknar mina hundar som jag inte orkade ta hand om just då, de har otroligt fina hem vilket glädjer mig. Sen tog det hårt att vara med om en bilolycka förra månaden. Men när jag är på väg att falla, då vill jag hjälpa andra, det hjälper så otroligt mycket och det kanske är därför jag är grym på mitt jobb inom sjukvård, att faktiskt omvandla sorg till en styrka och jag utvecklas så otroligt mycket ☺️ 

Le mycket ☺️👍💪och ha hjärtat på rätt ställe ! (null)