Halloweenfest 🎉

Kommentera
(null)

I går var vi bortbjudna på halloweenfest, vi var nio stycken som firade i hop med mat, lekar och snack, en perfekt halloweenfest. Jag hade planerat att vara ett rådjur i går men har letat i flera veckor efter saker till det utan resultat, var inne på Buttericks med men dom hade inget heller så jag fick köra på plan b, en djävul så beställde röda stat ups på partykungen och sedan hittade jag det andra lite här och där. 

Det var mycket skelett och spöken på festen, en banan och en tant 😂 

Vi körde på tapasmat så det fanns både det ena och det andra, vi hade med oss egengjord guacamole och chilicheese och lite choklad till värdparet. Mätta och belåtna körde vi 3 olika lekar, tjejerna mot killarna. Musicquiz var den första leken, då skulle vi gissa artister, filmer och serier. Det var 30 frågor och vi fick 10 rätt, det är så jäkla svårt att komma på tycker jag 🙈 den andra grenen var charader och den tredje som slutade att man tjöt av skratt var norsk karaoke 😂😂😂 riktigt roliga lekar och jag längtar redan till nyår ☺️ 

Vi kom i säng 3 i natt men är rätt pigg ändå, har hunnit med en hel del, storstädat, hade Jonna och Sagas podd i örat, sen åkte jag till centrum och inhandlade lite strumpor och annat på hm, provade lite nyårsklänningar och sedan kikat på dansk fotboll 👍☺️ 
Blir en slapp söndag resten av dagen.  Jag har kommit igång med träningen rejält också, måste få bort lite mage så det har varit gymmet tre dagar denna vecka plus pw och sedan har jag inte ätit godis, chips och läsk/dricka med socker i på en hel vecka vilket jag är stolt över, ingenting, jag fuskade inte ens på festen i går 💪 rensar kroppen från socker. 

Veckan som var har jag jobbat tre dagar, skrivit klart mitt vård och omsorg examensarbete, varit på sista samtalet om bilolyckan på KS och lite sånt. 

Här kommer lite bilder på när jag övade olika sminkningar till halloweenfesten ☺️ 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)