Halloweenfest 🎉

(null)

I gĂ„r var vi bortbjudna pĂ„ halloweenfest, vi var nio stycken som firade i hop med mat, lekar och snack, en perfekt halloweenfest. Jag hade planerat att vara ett rĂ„djur i gĂ„r men har letat i flera veckor efter saker till det utan resultat, var inne pĂ„ Buttericks med men dom hade inget heller sĂ„ jag fick köra pĂ„ plan b, en djĂ€vul sĂ„ bestĂ€llde röda stat ups pĂ„ partykungen och sedan hittade jag det andra lite hĂ€r och dĂ€r. 

Det var mycket skelett och spöken pĂ„ festen, en banan och en tant 😂 

Vi körde pĂ„ tapasmat sĂ„ det fanns bĂ„de det ena och det andra, vi hade med oss egengjord guacamole och chilicheese och lite choklad till vĂ€rdparet. MĂ€tta och belĂ„tna körde vi 3 olika lekar, tjejerna mot killarna. Musicquiz var den första leken, dĂ„ skulle vi gissa artister, filmer och serier. Det var 30 frĂ„gor och vi fick 10 rĂ€tt, det Ă€r sĂ„ jĂ€kla svĂ„rt att komma pĂ„ tycker jag 🙈 den andra grenen var charader och den tredje som slutade att man tjöt av skratt var norsk karaoke 😂😂😂 riktigt roliga lekar och jag lĂ€ngtar redan till nyĂ„r â˜ș 

Vi kom i sĂ€ng 3 i natt men Ă€r rĂ€tt pigg Ă€ndĂ„, har hunnit med en hel del, storstĂ€dat, hade Jonna och Sagas podd i örat, sen Ă„kte jag till centrum och inhandlade lite strumpor och annat pĂ„ hm, provade lite nyĂ„rsklĂ€nningar och sedan kikat pĂ„ dansk fotboll 👍â˜ș 
Blir en slapp söndag resten av dagen.  Jag har kommit igĂ„ng med trĂ€ningen rejĂ€lt ocksĂ„, mĂ„ste fĂ„ bort lite mage sĂ„ det har varit gymmet tre dagar denna vecka plus pw och sedan har jag inte Ă€tit godis, chips och lĂ€sk/dricka med socker i pĂ„ en hel vecka vilket jag Ă€r stolt över, ingenting, jag fuskade inte ens pĂ„ festen i gĂ„r đŸ’Ș rensar kroppen frĂ„n socker. 

Veckan som var har jag jobbat tre dagar, skrivit klart mitt vĂ„rd och omsorg examensarbete, varit pĂ„ sista samtalet om bilolyckan pĂ„ KS och lite sĂ„nt. 

HĂ€r kommer lite bilder pĂ„ nĂ€r jag övade olika sminkningar till halloweenfesten â˜ș 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)




 
AllmÀnt | |
Upp