Jag saknar mig !

Kommentera
God morgon !

I går spenderade jag dagen med att påbörja ett hälsoprojekt och gjorde även klart det, när jag börjar med något måste jag avsluta det på en gång. Samma sak när jag läser, jag måste verkligen ta mig tid till att läsa någon dag, men jag har moments då jag läser, tex utomlands, då läser jag en hel del men man åker ju inte så där jätteofta utomlands tyvärr.

Spenderade dagen med lillasyster när hon kom hem från skolan med, vi drog till Nacka Forum, jag hann inte kika åt mig men vi hittade lite allt möjligt till henne, ett par byxor som hon länge har velat ha som inte har funnits i hennes storlek och den glädjen 💕 underbart! Det var riktigt mysigt. Sedan åt vi gulasch hela familjen till middag, bästa soppan ! Och syrran hade modevisning ☺️

Jag är riktigt sällskapssjuk och ett tag "bodde" jag på jobbet kändes det som, jag var där när jag var ledig, bara för att umgås med mina fina kollegor. Och nästa vecka flyttar jag hem, till ensamheten tänkte jag säga 😂 eller ja det blir ju det, iallafall i hemmet. 

Det känns som att jag har förändrats en hel del under detta år som människa, man ändras ju hela tiden men just att känna sig hel. Jag saknar mig när jag faktiskt var hel, när jag inte behövde kämpa med smällar varje dag, när jag kunde slappna av och så. Min mamma var som en syster för mig, hon var ung när hon fick mig, och hon var ung när hon tvingades lämna jorden. Jag saknar den delen av mig själv, den stora delen av mitt hjärta där hon bodde. Det var liksom hon och jag mot världen, så har det alltid varit, hon och jag. Jag kunde ibland bli galen på henne men det var hon jag älskade mest på denna jord, det tomrummet man känner är obeskrivligt. 

Jag saknar mig när du fanns mamma! 

Jag har blivit en bättre människa efter olyckan, min sårbarhet är tiden, jag vill inte slösa bort tiden. Annars har jag blivit en otroligt stark, empatisk, varm och genomsnäll tjej, innan var jag djävulen, skämtåsido, nej men det jag menar är att alla bra sidor man hade innan olyckan förstärks hur mycket som helst, även dåliga sidor som i mitt fall, är rädd att släppa in någon i mitt hjärta och sedan bli sårad, jag har svårt att få tillbaka tilliten om någon tar den ifrån mig. Thats my issuess... Då förlorar man mig sakta men säkert, ärlighet varar längst ! 

(null)