Den där mysiga kragen

Kommentera
Vintern närmar sig med stormsteg, kylan, mörkret, blött, ruggigt osv. Man vill inget hellre än att krypa ner under filten i soffan, kolla på serier hela dagarna och gå i något slags idé, det skulle vara en dröm men verkligheten ser lite annorlunda ut, ut måste man vare sig man vill det eller inte men om man klär sig varmt är det ju inga problem. En av mina favoritjackor är goosejackan, med sin fluffiga päls i luvan, hur den sitter på kroppen, färgerna som finns, designen. Den faller mig helt i smaken. Jag har ägt två stycken men det kommer att komma en tredje, även parajumpers är en riktigt snygg jacka, och har det jag letar efter i en jacka. Den har dessutom den där fluffiga pälsen i luvan.
 
Jag kan även tycka att det är riktigt snyggt med en pälskrage(självklart fejk) på en kofta.
 
Jag har väldigt blandad klädstil, och det var inte alls länge sedan jag började klä mig mer kvinnligt i kjolar och klänningar, och en av mina favoritoutfits är tajta jeans med en instoppas skjorta men jag hoppar gärna i myskläderna och mystofflorna när jag kommer hem, eller favoriten, min fluffiga morgonrock.
 
Som sagt, jacka med en skitsnygg luva med päls är en storfavorit, här inne på Johnells  hittar du både denna goosejacka  och här hittar du parajumpersjackan  dessa är mina favoriter .