Helgen

Kommentera

Har haft en lugn och skön helg, i går blev det middag hos vänner, vi var 6 vuxna, 3 barn och en hund, det bjöds på pasta med kyckling och mozzarella och en hel del prat om bröllop, ett par på middagen gifte sig för nått år sedan och jag älskar bröllop och jag vill en dag stå brud själv, fick höra deras frieristory och man satt där med glädjetårar 😂 så himla underbart ! 


En dag är det min tur, mitt drömbröllop har alltid varit antingen på Santorini, i Italien eller i Thailand, med finaste solnedgången, antingen på stranden eller en maffig utsikt 👰 💑 jag är en romantiker ända ut i fingertopparna ☺️ 

I dag har jag faktiskt umgåtts med gamlingar, har spelat bingo i en bingohall, gamlingarna var så himla gulliga och hjälpte till ☺️☺️ vann inget men hade riktigt mysigt! 

I morgon blir det samtal om olyckan och så måste jag börja med uppgift 4 i vård och omsorg, sista uppgiften innan examensarbete 💪 sen blir det jobb i veckan, kurs på jobbet och lite sånt ! 

Hoppas ni mina läsare har haft en bra helg, och kom ihåg, var alltid snäll, man vet aldrig vad en människa går igenom och bara genom att vara snäll hjälper man mycket ☺️