Snart så

Kommentera
Innan jag har fått ordning på min bloggapp på telefonen får jag blogga från datorn. Hade skrivit ett långt inlägg här om dagen sedan var texten som jag skrev bara osynlig, vet ju inte då om jag stavat fel eller så. Skumt! Vad har hänt de senaste dagarna, har pluggat en hel del, fått i väg 3 uppgifter och har bara en uppgift kvar och sedan har jag slutexamen i den kursen, vård och omsorg. Jag har blivit godkänd på alla uppgifter hittills så jag är nöjd och belåten. Var i stan i förrgår med B, vi käkade lunch på ett grymt ställe längst in i Gallerian, bredvis Hollister, kan verkligen rekommendera stället. Gallerian har blivit bra efter att dom har gjort om det, vet inte om de är klara ? har inte varit där inne på evigheter. 
 
I går blev det en kort sväng inne på Mall, letade jeans och hittade två par, ett par svarta och ett par mörkblå, letade som en galning efter kanelbullar också eftersom att de var kanelbullens dag, jag äter själv inte bullar men de andra gör det. Köpte en chokladmuffins istället.
 
I går kom beställningen från partykungen också, jag är inte nöjd med min beställning så ska skicka tillbaka två saker av tre, så nu har jag lite smått panik inför halloween vad jag ska ha på mig, i värsta fall får jag sätta på mig ett vitt lakan och vara ett spöke. Ska i väg och shoppa med en kompis imorgon så då hoppas jag på att hitta något. 
 
Måste verkligen kolla upp mina ben, jag har sån extrem värk i båda mina ben, här om natten låg jag och krampade. Krossade båda mina knän i en fallolycka för två år sedan och efter det låter mina knän extremt mycket, men nu har jag dessutom fått jätteont i benen. Jag tränar på trots att det gör ont vilket jag kanske inte borde göra, Men jag är inte heller den som gnäller när jag har ont, men börjar tröttna nu. Får ringa min läkare imorgon och boka tid. 
 
Jag måste verkligen bli duktigare på att blogga, älskar att skriva, så nu får min telefon ge sig så att jag kan slänga upp ett inlägg per dag iaf. 
 
Inne i Oktober och det känns verkligen som att hösten är här, det är riktigt kallt ute, hua! måste hitta mig en vinterjacka snart. Längtar även till varmare breddgrader, sol, värme och god mat, mysiga promenader och lite färg på kroppen hade inte varit helt fel, hade en inbokad resa till Spanien i november men bokade av det då det inte kommer att vara speciellt varmt just dit vi skulle ha åkt den tiden på året.